algemeen

jaap dekkers

visie

teamtraining

levenspad coaching

coaching in de natuur

inspirator in beweging

activiteiten

interview met Jaap

tarieven

contact

emailInspirator in beweging


"Het is adembenemend, je kijkt ademloos toe, adem doet leven, de adem stokt je in de keel, even op adem komen, een verademing..."

Er zijn in onze taal veel verwijzingen naar adem; ademen is inspireren...inspireren kan adembenemend zijn, zeker als het publiek ademloos met je meegaat...en meedoet, in actie komt, blij wordt en één adem wordt met wat er gebeurt in de ruimte.
Want adem verbindt, wat jij ademt in de ruimte, ademt de ander ook...we tappen uit dezelfde Bron, we zijn in wezen allen één!

Interactieve inspirerende voordrachten

Wat ik al mijn leven lang graag doe en nog steeds mag doen is mensen inspireren en geïnspireerd worden door mensen.

Vanuit mijn ervaring als theateracteur, teamtrainer en levenspad coach verzorg ik op verzoek interactieve voordrachten.
En het wordt meer dan alleen luisteren naar wat ik te vertellen heb… want met een vleugje humor en de nodige relativering zet ik mensen ook in beweging. Om op die manier mensen te inspireren tot nadenken over het onmetelijk creatieve potentieel wat we allemaal hebben maar lang niet altijd benutten.
We gaan er, letterlijk soms, mee aan de slag want dat bedoel ik met interactief. Dat wat je spelenderwijs ervaart blijft meer hangen dan dat wat je alleen maar hebt gehoord.

Verhalen in beweging of andersom...

Ik gebruik in deze bijeenkomsten voor iedereen, jong en oud, laagdrempelige speelse en soms ook komische bewegingsactiviteiten (ooit was ik tenslotte gymleraar....), grappige intermezzo’s en vertel verhalen met en zonder boodschap. Humor en ernst wisselen elkaar op aangename wijze af!

Door op deze manier mensen te prikkelen uit hun comfortzone te gaan ontstaan nieuwe inzichten en durven mensen vanuit een ander perspectief naar de wereld, naar zichzelf te kijken, wat heel bevrijdend kan zijn!!

Voor wie?

Voor mensen die bereid zijn 'open-minded' te luisteren naar een andere kijk op de wereld en blij kunnen worden van delen en soms even spelen met elkaar. Die voelen dat er meer is dan wat je ziet maar er nog niet altijd woorden aan kunnen geven.
Met díe mensen, groepen, organisaties ga ik graag aan de slag.

Ik hoop van je/jullie te horen!

Laatst gegeven voordracht: bibliotheek Westerbork

bibliothheek

www.pro6.nl
Bezoek de vormgevers!